Back

ⓘ Virado




Virado
                                     

ⓘ Virado

Virado, uga dimangerteni minangka virado à Paulista, minangka panganan sajian lengkap saka negara bagian São Paulo, Brasil. Tanggal kasebut wiwit saka wiwitane wong Portugis sing manggon ing wilayah kasebut. Piring kasebut kalebu piring sing dimasak ing bawang bombay, bawang putih, lemak, lan uyah; glepung manioc garing, panggang; daging babi; sosis gorengan; pisang roti lan gorengan; endhog, luwih becik nganggo kuning telur; kale, dipotong dadi irisan lan diresiki lemu; sega; lan torresmo, kulit daging babi sing wis mateng. Virado biasane dilayani ing dina Senen. Udakara 500.000 piring sajian diwenehake saben minggu ing kutha São Paulo.