Back

ⓘ Sega gorèng kimchi




Sega gorèng kimchi
                                     

ⓘ Sega gorèng kimchi

Sega goreng kimchi utawa kimchi-bokkeum-bap yaiku macem-macem bokkeum-bap, sesuguh populer ing Korea Selatan. Nasi goreng kimchi digawe utamane karo kimchi lan sega, uga bahan-bahan liyane sing kasedhiya, kayata jangan dicet utawa daging kaya spam.

                                     
  • Sega goreng minangka sajian saka nasi sing wis digoreng ing wajan utawa wajan lan biasane dicampur karo bahan liyane kayata endhog, sayuran, panganan laut