Back

ⓘ Babi rajang




Babi rajang
                                     

ⓘ Babi rajang

Rajangan daging babi, kaya potongan daging liyane, yaiku potongan dowo sing digawe jejeg karo tulang punggung babi lan biasane ngemot iga utawa bagean vertebra. Daging babi ora diproses lan luwih ramping tinimbang potongan liyane. rajangan umume digunakake minangka bagean individu.

                                     
  • dipengini karo daging babi sing dirajang sing apik banget biasane digoreng karo bawang sing disigar bawang putih, paprika rajang kadang - kadang, nanging
  • sapi daging sapi 45 daging babi 35 lan daging babi 20 Manéka warna rempah - rempah, kaya ta bawang ireng lan bawang rajang uga bawang putih, dicampur
  • saos iwak sing diencerké nganggo gula, jus lemon, cuka, kaldhu, bawnag rajang lombok, lsp. Sayuran : kates ijo utawa wortel, bawang, kohlrabi Jamu
  • ngladeni vindaloo karo pitik utawa wedhus, sing asring dicampur karo kenthang rajang Sanajan tembung aloo आल tegesé kenthang ing Hindi, amarga jeneng kasebut