Back

ⓘ Pitik katsu




Pitik katsu
                                     

ⓘ Pitik katsu

Pitik Katsu chicken cutlet), uga dikenal minangka pitik panko, utawa tori katsu) yaiku sajian pitik goreng Jepang sing digawe karo remah roti panko sing uga kawentar ing Australia, Hawaii, London, California, lan wilayah liyane ing jagad iki.