Back

ⓘ Hushpuppy




Hushpuppy
                                     

ⓘ Hushpuppy

Hush puppy yaiku bal gorengan cilik sing gurih, gurih, digawe saka adonan tepung jagung. Hushpuppy asring disajikake minangka sesuguh sajian karo panganan laut lan panganan sing wis digoreng liyane.