Back

ⓘ Crème karamèl




Crème karamèl
                                     

ⓘ Crème karamèl

Crème caramel, flan, caramel custard, utawa puding karamel minangka panganan cuci mulut adhedhasar custard kanthi lapisan saos karamel bening, dibandhingake karo crème brûlée sing dadi lapisan karamel atos ing sisih ndhuwur.

                                     
  • mulut kang dumadi saka krim custard ing dhasaran karo lapisan saka gula karamèl atos ing dhuwuré. Racaké disuguhaké rada anget panas saka proses karamelisasi
  • Digawé Various claims Woworan pokok Sugar Variasi brittles, pralines, crème brûlée, crème caramel, and caramel apple Buku masakan: Caramel Médhia: Caramel