Back

ⓘ Puff-puff




Puff-puff
                                     

ⓘ Puff-puff

Puff-puff minangka nyamikan tradisional Afrika sing digawe saka adonan goreng. Pinunjul saka panganan enak iki nganti tekan sisih wétan lan kidul Afrika Kulon, sing umume diarani mandazi.

Puff-puffs disebutake ana ing buku See the Dreamers dening Imbolo Mbundu.

                                     
  • Bu Puff ya iku paraga fiksi ing seri televisi animasi SpongeBob SquarePants lan kaloro film adhedhasar waralaba. Disuaraké dening Mary Jo Catlett, Bu.
  • Puff pastry, uga dikenal minangka pâte feuilletée yaiku kue - kue ringan sing digawe saka adonan laminasi sing digawe adonan détrempe lan mentega utawa
  • saka Pesisir Swahili Panganan iki uga dikenal minangka bofrot utawa puff puff ing negara - negara Afrika Kulon kayata Ghana lan Nigeria Iki minangka
  • physical and sensory properties of Nigerian snack foods cake, chin - chin and puff - puff prepared from cowpea - wheat flour blends International Journal of
  • Kentut Nun uga eufemis minangka puff nun minangka jajanan panganan cuci mulut sing asale saka Prancis, sing dikenal minangka pets - de - nonne, lan saiki
  • Palmiers digawe saka jajanan puff adonan laminasi padha karo adonan sing digunakake kanggo croissant, nanging tanpa ragi Puffy puff digawe kanthi adonan lapisan
  • Caltanissetta Pecan lan maple pastry Denmark, jinis jajanan puff Profiterole utawa krim puff jajanan choux Runeberg torte, jajanan tradisional Finlandia
  • bentuk lan pilihan tambalan, lan umume digawe nganggo adonan boureka, jajanan puff adonan phyllo, utawa jajanan brik, gumantung saka asale baker. Börek Rugelach
  • Börek Calzone Curry puff Empanada Gözleme Haliva Kalitsounia Khuushuur Lángos Chiburekki Momo food Pastel food Pasty Plăcintă Puff pastry Puri food