Back

ⓘ Setrobéri




Setrobéri
                                     

ⓘ Setrobéri

Stroberi kebon minangka spesies hibrida sing tuwuh ing genus Fragaria, sing sacara kolektif dikenal minangka stroberi, sing ditandur ing saindenging jagad kanggo woh - wohan. Woh iki disenengi kanthi aroma khas, warna abang mbranang sing padhang, tekstur jus, lan rasa legi. Woh iki dikonsumsi kanthi jumlah akeh, panganan seger utawa panganan sing wis disiyapake kaya ta sele, jus, pai, es krim, susu, lan coklat. Rasa perasa stroberi lan aroma uga digunakake ing maneka werna produk kaya ta permen, sabun, lip gloss, parfum, lan liya-liyane.