Back

ⓘ Massaman kari




Massaman kari
                                     

ⓘ Massaman kari

Kari massal pra=|Babagan swara iki) minangka olahan sa jinis kari Thailand sing sugih lan entheng. Kapulaga, kayu manis, cengkeh, kembang lawang, jinten, godhong bay, pala lan gada dikombinasikake karo luwih akeh rasa lokal kayata mrica cabai garing, ketumbar, jeruk bali, lengkuas, mrica putih, urang tempel, bawang lan bawang putih kanggo nggawe pasta kari massaman.

                                     
  • ayam utawa bakso iwakn. Kari ijo kerep dianggep kari paling pedhes ing masakan Thai. Kari massaman curry Thai: แกงม สม น kari gaya India kang lumrahé