Back

ⓘ Jus anggur




Jus anggur
                                     

ⓘ Jus anggur

Jus anggur minangka ombenan kang dipikolehi saka ngremuk lan nyampur anggur dadi cairan. Ing anggur industri, jus anggur sing ngandhut 7-23 persen saka pulp, tampilan, Asal-Usul lan wiji asring diarani minangka kudu. Gula ing jus anggur ngidini digunakake dadi pemanis, lan difermentasi lan digawe anggur, brendi, utawa cuka.

                                     
  • génus Vitis. Woh anggur bisa dipangan mentahan utawa digawé jam, jus jèli, cuka anggur ombènan anggur lan lenga wiji anggur Anggur tuwuh nggrombol wiwit
  • Sirup anggur minangka salah sawijining olahan bumbu digawe saka jus anggur klempakan. Kandhel lan legi amarga akeh rasio gula karo banyu. Sirup anggur digawe
  • violet kuat, khas anggur enom, nganti abang bata kanggo anggur sing diwasa lan coklat kanggo anggur abang sing luwih tuwa. Jus saka anggur sing ungu biasane
  • Es krim anggur yaiku salah sawijining jinis olahan arupa es krim kanthi rasa anggur Sawetara resep nggunakake jus anggur sajrone nyiyapake. Piring lan
  • nalika isih ana ing anggur Gula lan padatan sing larut liyane ora beku, nanging banyune ora ana, saengga bisa tuwuh jus anggur sing luwih konsentrasi
  • dijaga tanpa nggunakake fermentasi sing digunakake kanggo produksi anggur Konsumen jus buah paling gedhe yaiku Selandia Baru meh cangkir, utawa 8 ons
  • panas karo jus sirup, lan kadhang kala ana semangat utawa jus sing luwih angel Resep glögg beda - beda variasi umume diwiwiti nganggo anggur putih utawa
  • biasanipun saka anggur negara iku kang digawe saka fermentasi anggur jus Ing Uni Eropa, anggur ditemtokake kanthi sah minangka jus anggur sing difermentasi
  • konsentrat jus buah liyane biasane anggur apel utawa pir banyu, lan gula sing ditambahake kanggo nambah rasa enak Produk jus cranberry kanthi kalori kurang