Back

ⓘ Jus timun




Jus timun
                                     

ⓘ Jus timun

Jus timun minangka ombenen kang digunakake ing omben-omben kaya ta koktail kaya ta Maryam Berdarah, piring kaya ta sup timun, lan celup lan salad, kaya ta klambi dewi ijo. Jus timun duweni jumlah kalium lan akeh vitamin A. Uga ngemot silikon sing akeh. Uga ngemot sterol.