Back

ⓘ Swiwi pedhes




Swiwi pedhes
                                     

ⓘ Swiwi pedhes

Swiwi kebo, ing masakan Amerika Serikat, iku sawijining unbreaded pitik bagean wing kang padatan jero-goreng banjur ditutupi utawa ditambah ing sauce dumadi saka cuka -based cayenne mrico sauce panas lan ilang butter sadurunge kanggo ngawula. Sayap Buffalo dilaporaké ditemokaké ing taun 1964 ing Anchor Bar ing Buffalo, New York dening Teressa Bellissimo, sanajan ana uga pratelan asal liyané. Biasané disedhiyakaké panas, bebarengan karo tongkat celery lan tongkat wortel kanthi dressing keju biru utawa, utamané ing njaba New York, ganti peternakan kanggo dicelupaké.

                                     
  • restoran Cina Eropa kaya ta roti bakar udang, gulung endhog, bungkus salad, swiwi pitik lan gulung musim semi Uga bisa dituku kanthi bentuk botol. Ing Australia
  • keripik acar. Iki minangka aplikasi pasta pedhes lan presentasi sing mbedakake saka pasugatan sing padha, kayata swiwi Buffalo Bisa dideleng ing konteks sing
  • Frank ing papan nomer 12, yaiku saos sing pisanan digunakake kanggo nggawe swiwi kebo Masalah sitiran: Tenger ref ora trep refs tanpa jeneng kudu ana