Back

ⓘ Susu domba




Susu domba
                                     

ⓘ Susu domba

Susu wedhus kang iku susu saka wedhus domestik. Umume digunakake kanggo nggawe produk susu budaya kaya ta keju. Sawetara keju wedhus sing paling populer kalebu feta, ricotta, lan Roquefort. Iki minangka ombenan saliyane susu sapi.