Back

ⓘ Pai pecan




Pai pecan
                                     

ⓘ Pai pecan

Pai pecan yaiku pai kacang pecan sing dicampur karo isi endhog, mentega, lan gula. Variasi bisa uga kalebu gula putih utawa coklat, sirup tebu, sirup gula, molase, sirup maple, utawa madu. Iki disajikake nalika mangan ing preinan ing Amerika Serikat lan dianggep spesialisasi asal AS Kidul. Umume resep pie pecan kalebu uyah lan vanilla minangka rasa. Wiski coklat lan bourbon minangka tambahan resep sing populer. Pai pecan asring disajikan nganggo krim kocok, es krim vanilla, utawa saos keras.Pai pecan asring kasebut ing literatur Amerika lan ana gandhengane karo Thanksgiving, Natal, lan acara-acara khusus liyane.