Back

ⓘ Pai tamalé




Pai tamalé
                                     

ⓘ Pai tamalé

Pai Tamale minangka olahan pie lan sajian kaserol ing masakan Amerika Serikat Kulon Kidul. Disiapake kanthi kerak jagung lan bahan-bahan sing biasane digunakake ing tamale. Wis diterangake minangka panganan sing nyenengake. Panganan kasebut, ditemokake ing wiwitan taun 1900an ing Amerika Serikat, bisa uga asale saka Texas, lan resep sing diterbitake kaping pisanan yaiku taun 1911.