Back

ⓘ Bèbèk karèt




Bèbèk karèt
                                     

ⓘ Bèbèk karèt

Bebek karet yaiku dolanan sing bentuke kaya bebek sing bergaya banget, umume warna kuning kanthi dhasar sing rata. Bahan kasebut bisa digawe saka bahan karet utawa bahan mulur kayata plastik vinil. Bebek karet alami inspirasi dolanan banyu sing nambah kekuatan otot lan koordinasi. Kanthi warna sing padhang, tekstur sing mulus, lan swarane nyenyak utawa "wek-wek", bebek karet bisa ngasah rasa bocah. Anane ing bak adhem nggawe rasa seneng tumrap bocah cilik lan bisa kanggo pelajaran supaya njaga kebersihan rutinlan adus. Bebek karet kuning wis entuk status ikonik ing budaya pop Barat lan asring ana hubungane kanthi simbolik kanggo siram.