Back

ⓘ Yogurt beku




Yogurt beku
                                     

ⓘ Yogurt beku

Yogurt beku minangka salah sawijining panganan cuci mulut beku sing digawe karo yogurt lan kadang-kadang produk susu lan non-susu liyane. Yogurt beku minangka produk beku sing ngemot bahan dhasar sing padha karo es krim, nanging ngemot budaya bakteri urip.

Racake olahan iki luwih tart tinimbang es krim, uga lemak sing luwih murah amarga panggunaan susu lan ora krim, beda karo susu es lan minuman lembut konvensional. Beda karo yoghurt, yoghurt beku ora diatur karo Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS FDA, nanging diatur dening sawetara negara bagian AS, kayata California.