Back

ⓘ Ragout




Ragout
                                     

ⓘ Ragout

Ragout / r æ ˈ ɡ uː / iku utama-sajian godhok.Cara persiyapan dhasar kalebu masak alon kanthi panas sing kurang. Bahan utama yaiku; rasout bisa disiyapake nganggo utawa tanpa daging, macem-macem sayuran bisa digabung, lan bisa uga dibumbui lan dibumbui.

                                     
  • Indonésia wujud lembaran trigu tipis sing digulung lan diisêni karo ragout Ragout iki samacem bubur saka trigu sing dicampur karo irisan daging pitik
  • ora ragi. Isi sing paling populer yaiku kentang tumbuk nanging bisa uga ragout utawa millet Isi dilebokake ing separo jajan rata lan ditutupi separo
  • ing Belanda, kroket punika satunggaling dhaharan ingkang kapérang saking ragout ingkang dipunlapisi mawi putihan tigan lan ugi glepung panir lajeng dipun - gorèng
  • kaliyan saus rémoulade saus saking lenga zaitun, bawang putih lan mayones. Ragout d Agneaû aux Artichauts, rebusan daging domba kaliyan artichoke. Troucha