Back

ⓘ Knackwurst




Knackwurst
                                     

ⓘ Knackwurst

Knackwurst) minangka olahan nuduhake jinis sosis sing asale saka Jerman sisih lor wiwit pertengahan abad kaping 16. Varietas sing kasedhiya gumantung ing wilayah geografis produksi.

                                     
  • sakig daging sapi utawi babi kaliyan bumbu lan bumbon crakèn Frankfurt Knackwurst Campuran daging sapi, babi ingkang dicacah lan bawang putih Frankfurt
  • Knackwurst biasane dadi cemilan ing Hamburg, Jerman, ing piring klasik