Back

ⓘ Stippgrütze




Stippgrütze
                                     

ⓘ Stippgrütze

Stippgrütze, uga diarani Wurstebrei, minangka salah sawijining panganan Jerman saka Westphalia sing padha karo Grützwurst utawa Knipp. Iki kalebu gandum sing dimasak ing jus sosis, sing diperkaya karo potongan daging, jeroan, kayata jantung, ginjel utawa ati lan dibumboni rempah-rempah lan uyah. Luwih jarang, bawang bombay sing disigar alus ditambahake. Bahan-bahan sing wis dimasak dicincang sawise jus diwutahake lan jajan garing isih ditinggalake sing dikepeng karo lemak lan adhem. Ana macem-macem resep, nanging kabeh ngemot gandum, lemak lan daging.