Back

ⓘ Roti isi babi




Roti isi babi
                                     

ⓘ Roti isi babi

A sandwich daging babi punika sawijining olahan sandwich saka masak daging babi antarane roti sing opsional disebar karo butter, lan bisa di bumbu karo saos tomat utawa saus coklat. Umume disajikake kanthi panas. Ing sawetara perusahaan sandwich bakal digawe saka roti panggang mung ing sisih, dene perusahaan liyane nyedhiyakake kanthi gulung sing padha kaya sing digunakake kanggo hamburger.

                                     
  • Roti potong daging babi minangka salah sawijining cemilan sing paling populer lan misuwur ing Macau, lan wis diterangake minangka spesialisasi Macau.
  • Sandwich daging babi endhog lan keju minangka roti lapis sarapan sing populer ing Amerika Serikat lan Kanada. Kang digawe karo daging babi endhog biasane
  • Sandwich tenderloin daging babi uga dikenal minangka roti lapis tenderloin sandwich alias BPT, ngemot cutlet roti lan gorengan sing padha karo Wiener
  • oilsCithakan: Infobox oils Lemak babi iku putih semi - ngalangi lemak produk dijupuk dening Rendering ing lemak saka babi Punika bentenaken saking tallow
  • utawa liyane varieties saka keju ing sembarang Urut saka roti kaya ta roti warata utawa roti gandum, sing uga nyakup nyebar kaya ta butter utawa mayonnaise
  • salah sawijining olahan roti lapis roti roti panggang tradisional irisan unggas sing wis dimasak, daging babi utawa daging babi goreng, salad, tomat
  • kanggo roti bakar panggang ana. Daging bisa ngiris, disigar utawa ditarik, lan macem - macem jinis sing digunakake, kayata daging babi ditarik daging babi daging
  • panganan sing digawe nganggo roti lapis sing lembut digulung sak isine. Roti biasa yaiku tortilla gandum, lavash, utawa pita  Isi biasané dumadi saka meat
  • daging babi Roti dipenuhi daging babi cha siu rasa barbeku. Dheweke disedhiyakake minangka jinis dim sum sajrone yum cha lan kadang didol ing toko roti Cina
  • raspberry - vanilla karo roti lapis lan keju biru A globule bir senggol aspic disiapake karo daging babi sosis ing ngisor Roti roti panggang lan daging babi ing Prancis