Back

ⓘ Poon choi




Poon choi
                                     

ⓘ Poon choi

Poon choi utawa puhn choi, pén cài ing pinyin, minangka salah sawijining olahan panganan festival tradisional Kanton sing kasusun saka pirang-pirang lapisan bahan sing beda-beda. Dadi ing cekungan kayu, porselen utawa logam gedhe amarga gaya konsumsi umum. Jeneng Cina, diterjemahake dadi Poon choi, diterjemahake kanthi macem-macem dadi "pesta mangkuk gedhe", "masakan cekungan" utawa "kaserol Tionghoa".

                                     
  • babagan masakan urang ing kabudayan liyané tuladha: jambalaya okonomiyaki poon choi bagoong, scampi. Urang duwé kandhutan kaya panganan segara liyané, urang