Back

ⓘ Adhonan kukis




Adhonan kukis
                                     

ⓘ Adhonan kukis

Adonan cookie nuduhake salah sawijining olahan campuran bahan-bahan cookie sing wis dicampur dadi bentuk sing gampang ditrapake sing durung dimasak kanthi panase. Adonan banjur dipisahake lan bagean dipanggang minangka cookie dhewe-dhewe, utawa dipangan kaya saiki.

                                     
  • Coklat chip cookie adona n es krim iku populer es krim roso kang chunks unbaked saka coklat chip cookie keuangan sing ditempelake ing vanilla roso es krim