Back

ⓘ Sirup anggur




                                               

Suspiro de limeña

Suspiro de limeña utawa Suspiro la limeña minangka panganan cuci mulut gastronomi Peru. Tarjamahan harfiah saka jeneng panganan cuci mulut yaiku "Sigh of the lady from Lima".

Sirup anggur
                                     

ⓘ Sirup anggur

Sirup anggur minangka salah sawijining olahan bumbu digawe saka jus anggur klempakan. Kandhel lan legi amarga akeh rasio gula karo banyu. Sirup anggur digawe nganggo anggur sing nggodhok, nyopot kulité, diresiki liwat saringan kanggo ngekstrak jus kasebut, lan nambah gula. Kaya sirup buah liyane, sirup anggur sing umum digunakake yaiku kanggo nambah kue manis, kayata pancake utawa wafel.

                                     
  • Sirup woh utawa molase woh minangka salah sawijining olahan jus buah klempakan sing digunakake minangka pemanis.
  • Lapisan ndhuwur merengue digawe saka endhog putih lan sirup anggur port digawe saka anggur port lan gula digodhog nganti kenthel banjur disiram karo
  • sing legi utawa gurih. Iki digunakake kanggo nggawe macet, ngreksa, lan sirup lan ditanam kanthi komersial kanggo pasar jus. Woh iki uga digunakake kanggo
  • sanajan saiki madu biasane diganti macem - macem jinis gula, umume sirup sing nggawe anggur gula. Minuman iki uga kandungan alkohol sing sithik banget amarga
  • kanggo nggawe Marsala abang sauce. Saos digawe kanthi nyuda anggur nganti meh konsistensi sirup nalika nambah papak. Saos banjur diwutahake ing pitik, sing
  • asring disajikake karo gula, bubuk coklat, kayu manis, kismis, woh, utawa sirup Konsistensi sing padha karo puding beras uga bisa digawe kanthi nggunakake
  • salah sawijining olahan tradisional jinis sorbet frothy sing digawe nganggo sirup gula sing luwih entheng tinimbang sing dibutuhake kanggo sorbet sejati.
  • karo jus, sirup lan kadhang kala ana semangat utawa jus sing luwih angel Resep glögg beda - beda variasi umume diwiwiti nganggo anggur putih utawa
  • Gendul ya iku barang kanggo nyimpen barang cuwèr kaya déné sirup kécap, saos, lan banyu. Gendul nduwéni gulu kang luwih ciyut tinimbang awaké. Gendul