Back

ⓘ Vichyssoise




Vichyssoise
                                     

ⓘ Vichyssoise

Vichyssoise punika salah sawijining olahan sup digawe saka nggodhok lan pureed bawang, bawang, kentang, krim, lan Simpenan pitik. Biasane digawe adhem nanging bisa dipangan panas.

                                     
  • komponèn ingkang wigati wonten ing masakan Perancis ing antawisipun vichyssoise sup sedhep mawi kentang lan bawang prei lan ugi sup Skotlandia kados