Back

ⓘ Roti jagung




Roti jagung
                                     

ⓘ Roti jagung

Cornbread apa roti cepet ngemot cornmeal, lan Native masakan Amérika. Biasane ragi nganggo bubuk manggang. Roti jagung minangka barang sing populer ing masakan Kidul sing disenengi wong kanggo tekstur lan aroma. Roti jagung bisa dipanggang, digoreng, utawa dikukus. Roti jagung sing dikukus kurang empuk, empuk, lan liyane kaya puding jagung tinimbang sing paling dianggep roti jagung tradisional. Roti jagung uga bisa dipanggang dadi jagung.

                                     
  • Makki di roti Punjabi yaiku roti Punjabi sing rata lan tanpa ragi digawe saka panganan jagung utamane dipangan ing wilayah Punjab ing sisih lor benua
  • sing ala Saliyane manggang, cookie jagung uga bisa disiyapake kanthi nggunakake adonan kanggo nggawe roti jagung lan masak ing wajan panas. Masalah sitiran:
  • Wotou, uga diarani roti jagung Cina, kalebu jinis roti kukus sing digawé saka tepung jagung ing China Lor. wotou secara barès diterjemahake menyang susuh
  • arepas, tamales lan tortilla Jagung sing digodhog diarani polenta ing Italia lan uga panganan tradisional lan pengganti roti ing Rumania Masalah sitiran:
  • Serpihan jagung utawa kue jagung minangka sereal sarapan sing digawe nganggo roti panggang jagung jagung Sereal, sing asale digawe nganggo gandum
  • jagung Ing Meksiko, ana telung warna adonan jagung kanggo nggawe tortilla: jagung putih, jagung kuning lan jagung biru utawa jagung ireng Roti sing
  • Jagung Manis zea mays, jinis Saccharata menika salah satunggal jinis - jinis jagung komersil ingkang langkung utami, lajeng jagung sejatosipun ugi umum
  • panganan adhedhasar jagung sing lembab, umume nyebar ing bagean - bagean ing Amerika Serikat Kidul Sanajan dijenengi roti roti sendok luwih cedhak
  • bagean tepung gandum polos Bahan - bahan liyane kaya ta nasi utawa tepung jagung kadang ditambahake kanggo ngowahi tekstur. Resep modern uga asring nyimpang
  • nabati, contoné glepung gandum, gandum, tapioka, téla jéndal, maizena, jagung utawa saka kéwan contoné glepung balung lan glepung iwak. Glepung gandum