Back

ⓘ Bryndzové halušky




Bryndzové halušky
                                     

ⓘ Bryndzové halušky

Bryndzové halušky minangka salah sawijining panganan nasional ing Slowakia. Panganan iki kalebu halušky lan bryndza.

Žinčica biasane mabuk ing panganan iki. Ana festival Bryndzové Halušky tahunan ing Turecká sing nampilake kontes mangan

.