Back

ⓘ Rambut palsu




Rambut palsu
                                     

ⓘ Rambut palsu

Rambut palsu yaiku salah sawijining jinis aksesoris sirah utawa rambut sing digawe saka rambut manungsa, rambut kewan, utawa serat sintetis. Tembung wig cekak kanggo periwig, sing katon paling wiwitan ing basa Inggris ing William Shakespeare s The Two Gentlemen of Verona. Sawetara wong nganggo wig kanggo nyamar botak; rambut palsu bisa digunakake minangka alternatif sing ora ngganggu lan luwih murah kanggo terapi medis kanggo mulihake rambut utawa amarga agama.