Back

ⓘ Jeglog




Jeglog
                                     

ⓘ Jeglog

Jeglog yaiku salah sawijining piranti mekanik sing nggabung kaca kertas utawa materi sing padha dening nyopir logam tipis pokok liwat sheets lan lempitan ends. Stapler digunakake ing pamrentah, bisnis, kantor, papan kerja, omah lan sekolah. Umume stapler digunakake kanggo nggabungake pirang-pirang lembar kertas. Stapler kertas ana rong jinis: manual lan listrik. Stapler manual biasane dicekel tangan, sanajan model sing digunakake nalika disetel ing meja utawa permukaan liyane ora umum. Stapler listrik ana ing macem-macem desain lan model sing beda. Fungsi operasi utamane yaiku nggabungake pirang-pirang lembar kertas kanthi suksesi kanthi cepet. Sawetara stapler listrik bisa nggabung nganti 20 lembar sekaligus. Stapler khas yaiku tuas kelas kaping telu.

Umume stapler digunakake kanggo nggabungake pirang-pirang lembar kertas. Stapler kertas ana rong jinis: manual lan listrik. Stapler manual biasane dicekel tangan, sanajan model sing digunakake nalika disetel ing meja utawa permukaan liyane ora umum. Stapler listrik ana ing macem-macem desain lan model sing beda. Fungsi operasi utamane yaiku nggabungake pirang-pirang lembar kertas kanthi suksesi kanthi cepet. Sawetara stapler listrik bisa nggabung nganti 20 lembar sekaligus. Stapler khas yaiku tuas kelas kaping telu.