Back

ⓘ Kurir pit




Kurir pit
                                     

ⓘ Kurir pit

Utusan sepeda yaiku wong sing makarya kanggo perusahaan kurir sing nggawa lan ngirim barang nganggo sepeda. Utusan sepeda paling asring ditemokake ing distrik bisnis pusat wilayah metropolitan. Perusahaan kurir nggunakake utusan sepedha amarga lelungan sepedha kurang tundhuk ing kendharaan lalu lintas kutha sing ora dikarepake, lan ora dicegah dening watesan parkir, biaya utawa denda kanggo pangembangan kerapatan tinggi sing bisa ngalangi utawa nyegah pangiriman nganggo kendaraan bermotor, saengga nawakake pangiriman sing bisa diprediksi wektu. Peralatan sing paling penting kanggo messenger sepeda yaiku sepeda. Sawetara kutha gedhe sing nggunakake akeh utusan sepeda duwe wilayah sing cukup rata, lan utamane kondhisi kanggo kinerja sepeda roda gigi.