Back

ⓘ Kaos jero




Kaos jero
                                     

ⓘ Kaos jero

Kaos tanpa lengan yaiku salah sawijining jinis kaos sing diprodhuksi tanpa lengen klambi, utawa lengane wis dipotong. Shirts lengan sing rusak déning wong saka salah siji gender, gumantung ing gaya. Padha bisa digunakake minangka undershirts, rusak dening atlet ing olahraga kayata trek lan lapangan lan Triathlon, utawa minangka nyandhang sembrono klambi khusus sak weather lembab.

                                     
  • wis nggunakaké pompa hydrolic kanggo nguripaké. Ing jero pétromaks ana kain kang wujudé kaya kaos kang dadi sumber piranti kanggo madhangi. Saliyané iku
  • cara uga wewengkoné, yaiku Baduy Jaba lan Jero Wong kang urip ing kampung kajeroan diarani wong Baduy jero Kampung Kajeroan cacahé ana telu, yaiku
  • tahu fermentasi, sing duwe ambu kecing utawa ora énak, tajem, kayadené ambu kaos kaki sing ora tau diumbah utawa kèju biru. Tahu iki dijengaké tahu mambu