Back

ⓘ Chamoy




Chamoy
                                     

ⓘ Chamoy

Chamoy minangka maneka warna

saos gurih lan bumbu ing masakan Meksiko sing digawe saka woh asinan. Chamoy bisa uga kalebu saka cairan nganti konsistensi tempel, lan umume rasane asinan, legi, asem, lan dibumboni karo aren.

                                     
  • ditambah karo cueritos, timun, jícama, jus jeruk nipis, saus panas Valentina, chamoy bubuk cabai Tajín, uyah, lan kacang Jepang Piring kasebut wiwitane
  • opsional liyane, kayata saus Maggi, kecap, Tajín, saus Worcestershire, bubuk chamoy mrico serrano, camaronazo jus tomat adhedhasar udang clamato, utawa