Back

ⓘ Tart Manchester




Tart Manchester
                                     

ⓘ Tart Manchester

Manchester tart punika salah sawijining olahan Inggris tradisional baking tart dumadi saka shortcrust jajanan Nihan, nyebar karo raspberry senggol, dijamin karo custard Isi lan paling ndhuwur karo flakes saka klapa lan Cherry Maraschino. Variasi, utamane umum ing Wrexham, duwe lapisan pisang sing diiris tipis ing sangisore wadi.

                                     
  • miturut sujarahé diladekaké ing sekolah, contoné roti tar gyps lan roti tart Manchester minangka tuladhané. Ing taun 1980 - an pamaréntah konservatif Margaret