Back

ⓘ Sumur pompa tangan




Sumur pompa tangan
                                     

ⓘ Sumur pompa tangan

Pumps tangan sing dilakokno manual Pumps ; dheweke nggunakake kekuwatan manungsa lan kauntungan mekanik kanggo mindhah cairan utawa hawa saka sak papan menyang papan liyane. Dheweke digunakake ing kabeh negara ing saindenging jagad kanggo macem-macem kegiatan industri, laut, irigasi lan hiburan. Ana macem-macem jinis pompa tangan sing kasedhiya, utamane ngoperasikake piston, diafragma utawa prinsip baling rotary kanthi katup centhang ing port mlebu lan metu menyang kamar sing beroperasi ing arah sing ngelawan. Umume pompa tangan minangka pompa piston utawa pompa plunger, lan pamindahan positif. Pompa tangan biasane digunakake ing negara berkembang kanggo pasokan komunitas lan banyu mandhiri lan bisa dipasang ing bolongan utawa sumur sing digali tangan.