Back

ⓘ Apokat gorèng jero




Apokat gorèng jero
                                     

ⓘ Apokat gorèng jero

Goreng alpukat minangka salah sawijining olahan jinis kentang goreng sing disiapake nggunakake alpukat tinimbang kentang. Avocado biasane diiris irisan, roti utawa adonan banjur digoreng. Bahan bakar utawa adonan bisa dibumbui, lan uyah bisa ditaburi ing ndhuwur sajian sawise digoreng. Kadhangkala disedhiyakake minangka panganan pembuka utawa panganan wiwitan, lan bisa uga disertai saus celup. Goreng alpukat uga bisa dimasak kanthi dipanggang. Goreng alpukat kurang duwe karbohidrat dibandhingake kentang goreng sing disiapake nggunakake kentang.