Back

ⓘ Olahan Devon




Olahan Devon
                                     

ⓘ Olahan Devon

Masakan Devon ing Inggris wis pengaruh, lan dipengaruhi, dening masakan Inggris liyane. Minangka kabupaten pedesaan kanthi iklim sedheng, asring udan lan lemah subur, Devon wis pirang-pirang abad dadi pengekspor asil pametukan susu berkualitas tinggi, woh-wohan lan sayuran seger, daging lan iwak, utamane sawise ekspansi abad kaping sangalas ing jaringan kereta api. sing ngaktifake transportasi barang seger menyang kutha-kutha. Tradhisi iki diterusake, lan akeh produk panganan, kayata iwak premium lan crab sing mlebu ing Brixham, tetep dianggep penting, utamane ing London.

                                     
  • mbentuk gumpalan utawa jubah mula jenenge. Iki minangka bagean penting saka teh krim BBC - Devon Great Outdoors - Tony Beard s Dartmoor Diary
  • tegese mung Cheddar sing diproduksi saka susu lokal ing Somerset, Dorset, Devon lan Cornwall lan diproduksi nggunakake metode tradisional bisa nggunakake
  • liyane, uga duwe persamaan karo masakan tanggane ing Inggris Barat Laut, Devon Cornish pasties can t be pirated DEFRA. 22 February 2011. Dibukak ing
  • diiringi kripik. Pemasok ing Devon lan Cornwall asring nawakaké pollock lan coley minangka alternatif murah kanggo haddock. Olahan iwak lan kripik rata - rata