Back

ⓘ Kuwé mertéga




Kuwé mertéga
                                     

ⓘ Kuwé mertéga

cake butter punika salah sawijining olahan cake kang siji saka úa utama butter. Kue mentega dipanggang nganggo bahan dhasar: mentega, gula, endhog, glepung, lan agen ragi kayata bubuk panggang utawa soda kue. Iki dianggep minangka salah sawijining kue sing paling penting ing baking Amerika. Kue mentega asale saka kue pon Inggris, sing biasane nggunakake butter, tepung, gula, lan endhog sing padha kanggo mateng kue sing abot lan akeh.

                                     
  • poffertjes racakipun dipundhahar kaliyan kepyuran gendhis alus saha mertéga Kuwé cubit wiwitanipun namung ngagem kepyuran mèses ing nginggilipun utawi