Back

ⓘ Roti kebab




Roti kebab
                                     

ⓘ Roti kebab

Bun Kebab minangka sandwich sing asli saka Pakistan lan India, nanging saiki kasedhiya ing saindenging benua India. Bun kebab minangka tapak asma ing kutha-kutha metro Pakistan kaya Karachi lan Lahore, nanging bisa ditemokake ing saindenging Pakistan. Ing India, dipangan minangka panganan dalan biasa, khusus, ing kutha-kutha India ing Bhopal, Lucknow, lan Hyderabad ; utamane disenengi karo Muslim India, sajian kasebut dipangan bengi nalika Ramadhan.

Bun kebab biasane didol saka kios ing pinggir dalan, PKL, lan restoran fast food. Dheweke uga umume diarani anday wala burger. Versi bun kebab bun populer ing Lahore, sing diarani plester roti amarga akeh butter lan empuk utawa tempel kaya campuran kebab sing digunakake ing njero. Bun kebab biasane dipangan minangka panganan utama utawa cemilan.

                                     
  • dientas. Iris dawa - dawa iwak pithik. Panasaké roti kebab nganti anget. Lebokaké iwak pitik ing jero roti kebab karo irisan kol lan tomat banjur lempit dadi
  • ngiris saka kebab Doner bisa dileksanakake ing piring karo macem - macem accompaniments, diiseni menyang pita utawa jinis liyane roti minangka roti isi, utawa
  • pinten - pinten macem kebab kados ta kakori kebab galawat ing kebab shami kebab boti kebab patili - ke - kebab ghutwa kebab lan seekh kebab Hidangan ingkang
  • eggplant kebab minangka kebab Turki sajian daging sing bisa disiyapake miturut macem - macem tradhisi. Salah sawijining gaya kebab terong kalebu
  • kaya ta pizza. Roti iki minangka roti sing nyebar ing Irak, uga khubz. Biasane disajikake kanthi macem - macem panganan kaya ta hummus, kebab lan shawarma
  • apel, melon, pisang, lan liya - liyane susu, madu, mentega, selai, shami kebab utawa kacang - kacangan Kadang sarapan kalebu barang panggang kaya bakarkhani
  • populer saka Uttar Pradesh. Lucknowi Chicken Biryani Lucknow misuwur amarga kebab galawati Paan godhong sirih dadi foil perak ing Sarnath cedhak Varanasi
  • dibedakake karo kari pedhes lan kebab sing dadi mangan utama saka sawetara masakan Asia. Ing masakan India, sawetara jinis roti lapis bisa dipangan bebarengan
  • utawa kursus utama dimlama rebus daging lan sayuran lan macem - macem kebab biasane dadi panganan utama. Uzbek Food: Festival of Taste advantour
  • Mediterania Wétan, kayata sayuran sing diiseni beras, godhong anggur, shawerma, kebab lan kofta Tuladhane sajian Mesir kalebu medame lengkap, kacang fava sing