Back

ⓘ Roti lapis sarapan




Roti lapis sarapan
                                     

ⓘ Roti lapis sarapan

Ing Amerika Utara, roti lapis sarapan yaiku sandwich sing diisi panganan sing ana gandhengane karo sarapan. Breakfast sandwiches sing dadi ing cepet pangan restoran lan delicatessens utawa tuku minangka cepet, siap kanggo panas lan mangan sandwiches saka toko. Sandwich sarapan umume digawe ing omah. Macem-macem jinis roti lapis sarapan kalebu sandwich daging babi, roti lapis endhog, lan sandwich sosis ; utawa macem-macem kombinasi, kaya ta roti lapis, endhog lan keju. Sandwich sarapan ana gandhengane karo sarapan.

Sandwich sarapan biasane digawe nggunakake daging sarapan, roti, endhog lan keju. Sandwich iki biasane dadi spesialisasi regional nganti restoran panganan cepat saji wiwit sarapan. Amarga umum jinis roti, kaya ta roti, bagel, lan muffin Inggris, padha ing ukuran kanggo cepet pangan hamburger buns, padha digawe pilihan ketok restoran cepet pangan. Ora kaya barang sarapan liyane, cocog banget kanggo inovasi drive-through. Sandwich iki uga wis dadi pokok akeh toko serba ana.

                                     
  • Sandwich daging babi, endhog lan keju minangka roti lapis sarapan sing populer ing Amerika Serikat lan Kanada. Kang digawe karo daging babi, endhog biasane
  • Roti bakar roti bakar yaiku panganan roti lapis ing Indonesia sing kasus ini saka rong potong roti putih panggang lan isine, kaya ta gula, marjerin
  • manggang roti kanggo roti sing anyar dipanggang Sandwich sarapan sedina muput sing nampilake sawetara utawa kabeh bahan ing ndhuwur roti lapis roti irisan
  • Roti Pita Israel beda karo roti lapis lan pitas liyane kanthi sawetara cara. Pita Israel umume luwih lembut, kenthel lan adonan tinimbang roti lapis liyane
  • Roti lidah minangka roti lapis tradisional sing disiapake nganggo basa sapi tumis lan endhog orak Wis dibumboni kanggo rasa karo mrica ireng lan bawang
  • dadi sarapan Cocog dilayani kanthi nggawe rebusan lan snipping injera utawa kitcha dadi mateng lan dicampur karo rebusan. Umume digawe nganggo roti rata
  • yaiku roti ragi cilik, bunder lan ragi rata, sing biasane diiris kanthi horisontal, roti panggang, lan mentega. Asring minangka bagean saka sarapan ing
  • konsep para sewelas Inggris. Ing Polandia sarapan kaping pindho biasane kalebu sawetara cemilan kayata roti lapis utawa kue - kue, nanging bisa uga kalebu
  • Roti uga dikenal minangka chapati minangka salah sawijining olah - olahan roti lapis bunder sing asalé saka anak bawana India sing digawe saka tepung
  • Skotlandia babagan sarapan lengkap utawa ing sarapan Sosis uga ukuran sing cocog kanggo nggawe roti lapis nggunakake irisan saka roti biasa dipotong dadi
  • rashush Arab: رشوش minangka roti lapis Yaman sing dipanggang ing tannur tradisional ing masakan Yaman Roti sing padha, malawach, wis digawa menyang
  • umume dipangan nganggo nasi putih dikukus, nanging yen dipangan sarapan disuguhi roti lapis roshi lan dipangan bareng teh panas. Kari iki biasane dimasak