Back

ⓘ Racuchy




Racuchy
                                     

ⓘ Racuchy

Racuchy minangka sajian tradisional Polandia saka kulawarga panganan sing padha karo crépe lan padha karo pancake Amerika. Racuchy digawe saka glepung, susu, endhog, gula lan uyah jiwit. Racuchy digawe nganggo ragi utawa, ing versi liyane, bubuk manggang utawa soda kue. Racuchy wajan ing lenga. Ing Polandia, racuchy biasane dipangan kanggo nedha bengi, cemilan utawa nedha bengi. Racuchy bisa dipangan kosong, disiram karo gula, utawa dicampur karo gula bubuk. Ing versi alternatif sawetara krim utawa krim sing ora nguntungke bisa digunakake.