Back

ⓘ Herring acar




Herring acar
                                     

ⓘ Herring acar

Herring acar minangka cara tradisional kanggo nglestarekake herring minangka panganan kanthi cara pickling utawa ngobati. Herring sing paling ditambani nggunakake proses ngobati rong langkah: pisanan diobati nganggo uyah kanggo ngekstrak banyu; banjur uyah dicopot lan herring dikonsumsi nganggo larutan cuka, uyah, lan gula, asring nganggo lada, godhong teluk, bawang mentah, lan liya-liyane. Roso tambahan kalebu sherry, mustar lan dill, dene bahan-bahan non-tradisional liyane uga wiwit dilebokake ing taun-taun pungkasan.

                                     
  • Soused herring mentahan herring direndhem ing entheng dijogo Cairan Bisa dadi herring mentah ing pickle cuka sing entheng utawa herring brilian saka
  • sapi kornet, kentang, lan bawang Sawetara resep nyelehake bit, acar utawa uga herring déné liyane duwe bahan kasebut minangka pesen sisih. SPIEGEL Online
  • Pirozhki, tomat acar salad campuran Kholodets Canape karo sprats Salad Olivier Herring brined utawa pickled Salad Sauerkraut Herring busana Roti karo
  • brine saka timun jeruk utawa sauerkraut.Bebarengan karo salad Olivier lan herring busana, vinegret dadi zakuska ing tabel perayaan ing komunitas Rusia
  • sayur - sayuran. Rollmops inggih punika jinis masakan ingkang kadamel saking herring acar ingkang dipungulung kaliyan krim asem. Finkenwerder Scholle, masakan