Back

ⓘ Setatsiyun Lamongan




Setatsiyun Lamongan
                                     

ⓘ Setatsiyun Lamongan

Setatsiyun Lamongan yaiku setatsiyun sepur kelas I sing dununge ing Sidokumpul, Lamongan, Lamongan ; ing dhuwur +2 meter; kalebet ing Kawasan Operasi VIII Surabaya ; lan minangka setatsiyun aktif paling wetan ing Kabupaten Lamongan. Setatsiyun iki minangka setatsiyun terminus kanggo Sepur Komuter Sulam.

Biyen, ing sisih kulon setatsiyun iki, sadurunge Setatsiyun Surabayan, ana Setatsiyun Kruwul sing saiki wis ora aktif lan bangunane wis ora katon maneh. Kangge, pisanan ing sisih wétan setatsiyun iki, sadurunge Setatsiyun Kursi, ana Halte Deket lan Setatsiyun Pandanan sing uga duwe nasib sing padha. Sepur penumpang mung sing liwat langsung / ora mandheg ing setatsiyun iki yaiku Argo Bromo Anggrek.

                                     

1. Papan

Setatsiyun Lamongan duwe patang jalur sepur. Wiwitane, baris 2 yaiku garis lurus. Sawise trek dobel ing babagan Babat - Kandangan dioperasikake kanthi resmi wiwit wiwitan Mei 2014, baris 2 mung digunakake minangka garis lurus kanggo arah Surabaya, dene garis 3 digunakake minangka garis lurus anyar kanggo arah kasebut saking Semarang. Sistem sinyal sing digunakake yaiku sistem sinyal mekanik kanthi modifikasi sithik arupa piranti sinyal advance jinis listrik, nanging wiwit operasi garis dobel digawe, sistem sinyal kasebut wis diganti kanthi sinyal listrik.

Ing pungkasan taun 2019, peron setatsiyun kasebut ditambah uga kanopi anyar ditambahake kanggo ndhukung layanan kereta penumpang sing dawa.

                                     
  • Setatsiyun Surabaya Pasarturi kodhe: SBI iku stasiun sepur ing tapel wates antara Gundih, Bubutan, Surabaya karo Tembok Dukuh, Bubutan, Surabaya. Setatsiyun
  • Indonésia Purwokerto - Station - 01.jpg Setatsiyun Purwakerta basa Indonésia Stasiun Purwokerto PWT, 75 m dpl iku setatsiyun sepur kang dumunung ing pinggir
  • Setatsiyun Tanjung Priuk iku salah siji setatsiyun tuwa kang dumunung ing sebrang Plabuhan Tanjung Priok, Jakarta Lor. Nduwèni langgam yasan art deco
  • Setatsiyun Manggarai Kodhe: MRI, 13m iku stasiun sepur gedhé ing Jakarta, Indonésia kang dumunung ing Manggarai, Jakarta Kidul. Setatsiyun iki duwé
  • 814634 E - 6.137579 106.814634 Setatsiyun Kereta Api Jakarta Kota kodhe: JAKK dikenal uga kanthi jeneng Setatsiyun Beos iku stasiun sepur sing umuré
  • Setatsiyun Ngrombo ya iku salah sijiné panggon mandheg Sepur ana ing jalur lor ruté Pulo Jawa. Setatsiyun iki ngadheg ana ing désa Dhépok, kacamatan Toroh
  • Setatsiyun Tandhes TES minangka setatsiyun kelas III stasiun sepur cilik sing dununge ing Tandes Lor, Tandes, Surabaya lan kalebu ing Wilayah Operasi
  • Setatsiyun Benowo BNW minangka setatsiyun kelas III stasiun sepur cilik sing dununge ing Benowo, Pakal, Surabaya  ing dhuwur 3 meter lan kalebu
  • Setatsiyun Babat BBT minangka stasiun sepur kelas I sing dununge ing Babat, Babat, Lamongan Stasiun sing dununge ana ing ketinggian 7 meter, kalebu