Back

ⓘ Pamain bal-balan Tajikistan




                                               

Fatkhullo Fatkhuloev

Fatkhullo Fatkhuloev yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna kang asalé saka Tajikistan. Fatkhullo lair ing Dusanbé, surya ping 24 wulan Maret taun 1990, lan main ing posisi glandhang tengen utawa glandhang kiwa. Pamain kasebut duwé dhuwur piyadeg 1.77 mèter lan bobot 66 kg, saiki main ing klub FK Khujand lan kagandhok ing agènsi pamain KT Agency.