Back

ⓘ Pandebono




Pandebono
                                     

ⓘ Pandebono

Pandebono utawa pan de bono minangka salah sawijining jinis roti Kolombia sing digawe saka pati singkong, keju, endhog, lan ing sawetara wilayah ing negara kasebut dipasang selai jambu biji. Biasane, dikonsumsi nalika isih anget nganggo coklat panas sawetara menit sawise dipanggang. Iki misuwur banget ing departemen Kolombia ing Valle del Cauca. Roti iki bisa digawe kanthi bentuk bunder lan dering. Ana versi liyane sing nyebutake jeneng kasebut diwenehi saka voucher para buruh saka tebu ing wilayah kasebut sing ditampa minangka kompensasi, sing bisa diijolake kanggo roti. Mula, jeneng kasebut tegese" roti voucer”.

                                     
  • jagung buñuelos werni adonan goreng. Makanan ringan lan roti yaiku pandebono arepas kue jagung aborrajados pisang manis karo keju torta de choclo
  • Pandebono kiwa lan pandeyuca tengen minangka panganan parva sing umum.