Back

ⓘ Kuwé rempah




Kuwé rempah
                                     

ⓘ Kuwé rempah

Kue rempah-rempah minangka salah sawijining jinis olahan biasane rasane nganggo campuran rempah - rempah. Kue kasebut bisa disiapake ing macem-macem jinis. Rasa perominasi kalebu rempah-rempah kayata kayu manis, cengkeh, allspice, jahe lan pala.