Back

ⓘ Barmbrack




Barmbrack
                                     

ⓘ Barmbrack

Barmbrack, uga asring disingkat dadi brack, minangka roti cepet kanthi sultanas lan kismis sing ditambahake. Roti kasebut digandhengake karo Halloween ing Irlandia, ing endi barang dilebokake ing njeron roti, karo wong sing nampani dianggep begja.

Biasane didol ing babak rata, asring dipanggang karo mentega bebarengan karo tuwung teh. Adonan luwih legi tinimbang roti isi sandwich, nanging ora kaya jajan, lan sultanas lan kismis nambah rasa lan tekstur kanggo produk pungkasan. Ing resep-resep, woh-wohan sing dikeringake direndhem sewengi ing teh adhem utawa wiski.