Back

ⓘ Cruffin




Cruffin
                                     

ⓘ Cruffin

Cruffin minangka hibrida saka croissant lan muffin. Kue - kue digawe kanthi mbuktekake lan baking adonan laminasi ing cetakan muffin. Cruffin banjur diisi macem-macem krim, selai, creme pâtissières utawa curd, banjur dihiasi.

Cruffin sing pisanan digawe yaiku Kate Reid saka Lune Croissanterie ing Melbourne, Australia ing taun 2013. Cruffin banjur dipopulerake lan merek dagang dening Pak Holmes Bakehouse, saka San Francisco. Wiwit kuwi, ana macem-macem variasi cruffin sing ditemokake ing saindenging jagad.