Back

ⓘ Café au lait




Café au lait
                                     

ⓘ Café au lait

Kafe au lait yaiku salah sawijining jinis kopi sing ditambahake susu panas. Beda karo kopi putih, yaiku kopi sing ditambah karo susu adhem utawa whitener liyane.

                                     
  • desayuno Gula utawa pemanis ditambahake miturut rasa. Babagan iki padha karo kafèt Italia lan kafe Prancis au lait Coffee Supremacy: Spanish Latte
  • espresso sing ditambahi susu kanthi rasio antara susu lan kopi 3: 1. Café au lait sarupa karo caffe latte nanging migunakaké campuran kopi ireng. Caffè
  • Prancis, tiyang Vietnam ugi sinau tèhnik damel roti kados ta baguette, café au lait lan es krim. tuyang Vietnam madang kapig tiga sadinten. panganan kanggé
  • espresso kang tinambahan susu kanthi rasio antara susu lan kopi 3: 1. Café au lait arep padha karo caffe latte nanging mugunakake campuran kopi ireng.