Back

ⓘ Rino Sashihara




Rino Sashihara
                                     

ⓘ Rino Sashihara

Rino Sashihara yaiku penyanyi, produser lan aktris Jepang. Dheweke paling misuwur minangka mantan anggota grup idola HKT48, bebarengan dadi manajer teater HKT48, AKB48 lan STU48. Dheweke uga dadi anggota unit AKB48 Not Yet lan produser grup idola =LOVE lan ≠ME

                                     

1.1. Karir 2007–2012: AKB48

Ing wulan Oktober 2007, dheweke melu audisi lan dipilih dadi trainee generasi kaping 5 AKB48. Dheweke diangkat dadi anggota biasa Tim B ing wulan Agustus 2008. Single track judhul pertamane yaiku "Ōgoe Diamond", ing wulan Oktober taun iku. Dheweke entuk nomer 27 ing Pamilihan Umum AKB48 2009 sing didhukung popularitas, ing ngendi dheweke diklompokake karo "Under Girls", sing bakal tampil ing single sisih B pertama. Dheweke tetep ing posisi kasebut nalika rilis tunggal nganti taun candhake, Pemilihan Umum 2010, ing ngendi dheweke entuk posisi 19 lan diklompokake karo "senbatsu" sing nyanyi ing trek judhul. Ing wulan Agustus 2009, AKB48 ngumumake yen dheweke bakal pindhah menyang Tim A, sanajan transfer kasebut durung kedadeyan nganti Juli 2010.

Ing tanggal 4 Desember 2010, Sashihara nyoba ngunggah 100 artikel ing sawijining dina ing blog resmi, kanthi jumlah tampilan kaca udakara 35 yuta ing dina sing padha.

Ing wulan Januari 2011, Sashihara mbintangi program televisi setengah jam kanthi judhul "Although You Are Sashiko This Program Is Totally Unrelated to AKB" さしこのくせに〜この番組はAKBとは全く関係ありません〜, Sashiko no Kuseni Kono Bangumi wa AKB to wa Mattaku Kankei Arimasen?) disiarkan dening TBS, sing nampilake dheweke {Nihongo|ヘタレ|hetare|tegese watak rada pengecut, ora kompeten, ora sabar}}. Program kasebut dijarwakake subtitle "A variety program to train Sashiko" さしこ育成バラエティ, Sashiko Ikusei Variety?. Sashihara main dadi tokoh utama ing drama NTV4 drama "Muse no Kagami" wiwit tanggal 14 Januari 2012. Dheweke nyanyi lagu tema kanthi judhul "Soredemo Suki Da yo", sing dirilis dadi single solo debut tanggal 2 Mei, ing label rekaman utama Avex Trax. Ing wulan April 2012, diumumake manawa Sashihara bakal ngadaake Yubi Matsuri, festival idola sing bakal dianakake ing Nippon Budokan tanggal 25 Juni, nampilake girl group kayata Momoiro Clover Z, Idoling!!!, Shiritsu Ebisu Chugaku, Super Girls, Style Girls Tokyo, Passpo lan Watarirouka Hashiritai 7.

                                     

1.2. Karir 2012–: Transisi menyang HKT48

Ing tanggal 16 Juni 2012, Sashihara diturunake lan dipindhah menyang HKT48, amarga dheweke melu skandal kencan/seks: tabloid Shukan Bunshun nerbitake wawancara karo wong sing miturut omongane uwong pacaran lan turu karo Sashihara. Dheweke mangsuli kanthi ujar manawa wong lanang kasebut "mung kanca", lan critane pancen salah. Tanggal 20 Juni 2012, Sashihara ngalami serangan gupuh ing panggung, lan hipertiltilasi amarga stres. Sashihara debut ing Teater HKT48 minangka anggota HKT48 Tim H tanggal 5 Juli 2012.

Sashihara ngluncurake single nomer loro, "Ikujinashi Masquerade", tanggal 17 Oktober 2012. Singel kasebut entuk nomer siji ing grafik Mingguan Oricon, mung singel solo nomer telu saka anggota AKB48.

Ing taun 2013, dheweke dadi manajer lan manajer teater HKT48, terus dadi anggota HKT48 Tim H. Sashihara diwenehi kendhali babagan desain kostum, nulis lirik, arah PV, uga pilihan musik lan susunan instrumental.

Sashihara nampa swara paling akeh ing pemilihan umum tahunan AKB48 ing taun 2013: kanthi 150.570 swara dheweke ngalahake Yuko Oshima, sing nampa 136.503 swara.

Sasuwene popularitas utama, tanggal 11 Agustus 2014, otobiografi pertama Sashihara, "Gyakuten-ryoku ~ Pinchi o Mate ~", diterbitake dening Koudansha, adol luwih saka 20.000 salinan ing minggu pertama rilis lan nyebabake sawetara cetak ulang sabanjure. Buku kasebut adhedhasar seri wawancara karo Sashihara, lan ngoleksi macem-macem periode urip lan karir. Buku iki diiklanake kanthi pers minangka volume peningkatan diri, sing maca dianjurake kanggo salaryman lan office lady.

Ing 2015, Sashihara menang ing pemilihan umum AKB48 kanthi total swara 194.049, bali menyang posisi tengah. Ing 2016, Sashihara menang ing pemilihan umum AKB48 kanthi total swara 243.011. Ing 2017, Sashihara menang ing pemilihan umum AKB48 kanthi total swara 246.376.

Ing 2017, dheweke wiwit ngawe grup idola Jepang =LOVE. lan ing taun kasebut dadi anggota lan manajer teater STU48 sing nembe didegake. Dheweke mundur saka STU48 tanggal 25 November kanggo fokus ing HKT48.

                                     
  • Gatchaman. Yabuki minangka penggemar Rino Sashihara Sajrone acara jabat tangan AKB48, dheweke ketemu karo Sashihara sing ngajak audisi grup. Yabuki mutusake
  • はるっぴ 19960919 1996 - 09 - 19 Sèptèmber 19, 1996 umur 24 Rino Sashihara 指原 莉乃, Rino Sashihara Sasshii さっしー 19921121 1992 - 11 - 21 Novèmber 21, 1992
  • iku Flower Juni 2011 Itano Tomomi s Fui ni Juli 2011 lan Sashihara Rino Ikujinashi Masquerade Oktober 2012 Watanabé ya iku penyanyi solo