Back

ⓘ Daging sapi tuwa




Daging sapi tuwa
                                     

ⓘ Daging sapi tuwa

Penuaan daging sapi utawa tuwa yaiku salah sawijining jinis proses nyiyapake daging sapi kanggo dikonsumsi kanthi tuwa, supaya bisa ngilangi jaringan ikat ing njero daging.